Werken bij RKITEK

We zijn altijd blij met een gezonde lading enthousiasme dat ons team komt versterken. Heb je ervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Zoek je een stage of een eerste job? Bij RKITEK hebben we voor elk wat wils. Naar welke job ben jij op zoek?

Waarin we onszelf herkennen

Passie

Eerlijkheid

Down-to-earth

Transparantie

Oplossingsgericht

Initiatief

Bij RKITEK geloven we in vooruitgang en openheid, zowel op technologisch als op persoonlijk vlak. Respect is de hoeksteen van onze organisatie.

Zie je jezelf doorgroeien, maar heb je nood aan de juiste ondersteuning? RKITEK helpt en stippelt samen met jou een carrièrepad uit! Jij bepaalt waar je heen wil en wij begeleiden je in dat traject.

Bij RKITEK krijg je de kans om je kennis te blijven uitbreiden met interessante projecten. Daarnaast delen collega architecten graag hun kennis met jou.

Klinkt dit goed? Neem dan een kijkje in onze vacatures, lees hoe collega's hun werk ervaren en ontdek onze studentenwerking.

Onze vacatures

Data architect

API engineer

Integratie developer

Solution architect

Staat je droomjob niet tussen onze vacatures, maar heb je een talent dat wij kunnen inzetten? Solliciteer dan spontaan!

Solliciteer spontaan

RKITEK cares

We geven om onze mensen en dat laten we zien ook. Naast een correcte verloning dragen we graag bij aan een gezond leven voor onze mensen. Je mag rekenen aan een resem extra diensten waarvan je gebruik kan maken. Wat hebben we allemaal in de aanbieding? Strijkdienst, kinderopvang, zomerkampen, sport events, kortingen op bioscooptickets, pretparken en vakanties. Maar ook een bezoekje aan de osteopaat, voedingsdeskundige en personal coach zitten in ons Care pakket.

Studenten & RKITEK

Ben je op zoek naar een stage of studentenjob? Dan kan je bij ons aan de slag. Meer zelfs, je krijgt de kans om met gloednieuwe technologieën aan de slag te gaan, je werkt mee aan projecten voor klanten en doet naast de technische kennis ook ervaring op aan de kant van de business.

Speciaal voor starters en schoolverlaters hebben we een Talent Program opgericht. In een traject op maat bepalen we samen de richting die jij wil inslaan. De eerste maanden dompelen we je onder in een intensief kennisbad. Relevante opleidingen en interne opdrachten, aangevuld met de 121-coaching, tillen je snel naar een volgend niveau. Eens op project houdt je mentor vinger aan de pols en staat je bij met raad en daad.

Ons stageaanbod

Blockchain, the proof of the pudding

Implementatie van een API strategie

Vind je geen passende stage of wil je werken als jobstudent?

Neem dan alsnog contact op, vertel waar je interesse ligt en wat je studeert. We zoeken graag uit of we voor jou een opdracht op maat in elkaar kunnen boksen.

Geef een seintje

Solliciteer nu!